Web Applicaties - Content Implementatie - Toepassing van Zoektechnologie

Wat doen wij


Ontwikkelen

Wij ontwikkelen en onderhouden websites en webapplicaties voor uitgevers in de profit en non-profit sector.

Beheren en Converteren

Naast technisch onderhoud bieden wij ook de mogelijkheid tot inhoudelijk beheer. Impressie beschikt over brede ervaring m.b.t. databeheer en dataconversie.

Toepassen

Impressie is gespecialiseerd in toepassing van zoektechnologie evenals in ontwikkeling van modellen- en rekenprogramma's voor de uitvoeringspraktijk.

Actualiseren

Content Management Systemen implementeren wij zodat auteurs of redacties alle informatie zelf kunnen actualiseren.

De voordelen


Responsive Design

Smartphones, tablets, laptops, desktops: wij zorgen ervoor dat uw website zich automatisch aanpast aan het medium waarop de site wordt geraadpleegd.

Open Source

Wij gebruiken Open Source software waarvan het bestaansrecht bewezen is. Ook zijn wij gespecialiseerd in JAVA, PHP, Drupal, Lucene en SOLR. We zijn gewend om tegen een REST-service aan te programmeren.

Autorisatie

Vaak zijn websites gedeeltelijk voor iedereen toegankelijk en voor een deel alleen voor abonnees beschikbaar. Wij zijn gewend om de toegang tot een website te koppelen aan de autorisatiesystemen van onze opdrachtgevers.

Over ons


Sinds 1993 ontwikkelen wij voor uitgevers digitale publicaties: van back office tot eindproduct.

Sinds die tijd hebben wij vele veranderingen in onze industrie meegemaakt. En nog steeds is deze digitale revolutie niet voltooid. Commercieel, technologisch en organisatorisch heeft dit een grote impact op de bedrijven (en de mensen!) die op dit gebied werkzaam zijn.

Om je als bedrijf in deze sector te handhaven moet je kostenbewust, resultaatgericht en flexibel zijn, zodat je steeds opnieuw kunt voldoen aan de eisen en wensen van de opdrachtgevers.

Naast alle ontwikkelingen blijven bepaalde uitgeefactiviteiten hetzelfde: kennis van de doelgroepen, uitgeefrechten op informatie en tools die "need to know" zijn en hechte relaties met auteurs en andere informatieproducenten.

Ook Impressie streeft naar een hechte en langdurige relatie met opdrachtgevers. Dankzij de kwaliteit van ons werk lukt het ons steeds de relatie met onze opdrachtgevers te behouden en te vernieuwen. Want eenmaal gewonnen vertrouwen biedt nooit zekerheid voor een volgende opdracht. Daarom blijven we kwaliteit leveren.

Ons Werk


Contact


Bent u op ideeën gebracht of bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op!

071-5730521

Frambozenweg 45
2321 KA Leiden

infoimpressie.nl